Når vi har bananer der er blevet lidt brune så plejer Lone at lave en banan kage, denne gang lavede hun den i en LCHF venlig udgave.
Her er opskriften:
4 æg
50 g Sukrin Melis
50 g Sukrin Gold
1 tsk vanilje pulver
50 g smør
150 g Kokosfibermel
50 g mandelmel
2 tsk bagepulver
1. tsk natron
½ tsk salt
3 mosede bananer
50 g mørk 70% chokolade
50 g mander hakkes
2 dl græsk yogurt 10%
Pisk æg, Sukrin Melis, Sukrin Gold og Vanilje pulver skummenede cirka 5 minutter. Derefter tilsættes 50 g smeltet smør.
Bland Kokosfibermel, mandelmel, bagepulver, natron og salt sammen og vend det i sukker massen.
Til sidst blandes bananerne, chokoladen, mandlerne og den græske yoghurt.
Bages ved 200 grader i ca. 35 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar