tirsdag den 16. september 2014

Forskellige blogs

Er lige inde i en kort periode hvor jeg giver min storetå lidt hvile. Jeg er ret sikker på at den er forstuvet. Der er jo kun 12 dage til min maraton debut og jeg er spændt.

I mens vi venter vil jeg lige introducere jer til et par af de andre blogs som jeg læser.

Jeg har flere favorit blogs og så har jeg nogle jeg kigger på en gang i mellem, lad os starte med nogle af mine favoritter.

Christian Madsen skriver om Ultraløb og om forskellige produkter som han også har i sin egen web butik. Man kan tillade sig at spørge om alt muligt og han er god til at svare med gode uddybende svar.
http://ultrarun.com/

Jeg har opdagede en ny blog for nyligt, den er skrevet af Stephanie Case. Efter jeg fandt den har jeg svært ved at stoppe med at læse, hun skrive simpelthen suverænt. Inspirende historie om både hendes løb, træning, men også hendes humilitære arbejde. Bloggen er på engelsk.
http://ultrarunnergirl.com/

May-britt har været Ultra løber i mange år og deltager i rigtig mange løb, derfor har hun også valgt at droppe de lange distancer. Hun har kæmpede med skader, arbejde og motivation. Men hun er vist ikke selv sikker på at hun er færdig med de lange distancer.
http://ultra3460.blogspot.dk/

Michael laver andet end at løbe, men han skrive på en underholdende måde og så opdatere hans blog ret tit, så der er nyt fra hans verden.
http://jegloeber.blogspot.dk/

Vi kommer ikke uden om Kasper som blogger om hans vej til det lange løb, med hvad der hører til af skader, opture og nedture. Han tester en del ting som han anmelder og en gang imellem dukker der også en lille konkurrence op,
http://www.kasperc.dk/

Der er mange flere derude, nogle bliver opdateret oftere end andre, men mange af dem er rigtig spændende at læse.

Ingen kommentarer: