mandag den 20. oktober 2014

Uge 42

Har været på ferie i uge 42, så der har ikke været så mange opdateringer her på bloggen, sånu samler jeg lige kort de par ting som der har været.

Fredag den 17/10 blev det til en 13 km løbetur i Plantagerne på Rømø, igen havde vi svigerinden med og det var vist første gang hun havde løbet så langt. Det er rimeligt fladt, så da vi endelig kom til en bakke, som de kalder et bjerg, på hele 18 HM, måtte vi lige en tur op på det.

Her ser man lidt af forskellige på hvor god form vi er i, i forhold til svigerinden. Kvinden i midten er min kone. :-)

Søndag var vi så hjemme igen og skulle ud på en længere tur, det pissede ned, men det holdte os ikke tilbage. På min facebook side, kan man se en video fra Boserup skov hvor vi løb igennem et par store vandpytter. Se den her.

Det blev til 18 våde km, men mit knæ begyndte at drille lidt ellers havde vi nok nåede de 21 km. Vi kortede ruten lidt af ude i skoven. Dog er det godt at vi har fundet en rute hjemmefra og ud til Boserup som er 21 km, den skal vi nok få løbet et par gange for det er en dejlig tur.
Lidt vand var der dog på stierne.

I dag stod den på håndbold og for første gang var vi nok til at spille til 2 mål, det giver lidt mere end at spille 4 mod 4.



Ingen kommentarer: