søndag den 1. marts 2015

Frost Cup 5. afdeling DTU Lyngby

Femte og sidste afdeling af Frost Cup blev løbet i dag. Turen foregik som sædvanligt rundt om DTU og en omgang var på 2.5 km. Ruten er ikke noget at råbe hurra for, men den er flad, bred det meste af vejen og derfor hurtig.

Vejret var ikke med os, det regnede/sneede lidt og så var det koldt pga vinden.

DTU har en dejlig stor gang hvor deres bibliotek blandt andet ligger og i denne gang søgte folk ind for at holde på varmen. Det gjorde også at mål området var lidt forladt.

Vi har fået lokket Sofie med igen, selvom hun ikke havde meget lyst til det, men med lovning på at hun kunne holde bil nøglerne og krybe i ly i bilen når hun var færdig fik vi hende overtalt.

Hun var tilmeldt 5 km, men hun holdte sig til de 2.5 km og sluttede efter første runde.

Lone og jeg skulle løbe 10 km og vvar begge lidt spændt på om vi ville mærke noget til vores små skader. Det gjorde vi ikke.

Vi lagde et godt tempo, som var end del højere end hvad vi normalt løber i ude på de stier vi er vant til, men de er også en hel del flere bakker. Her i Lyngby er der ikke en eneste.

Vores omgangs tider på hver af de 2.5 km var:
1. omgang - 14:32
2. omgang - 14:11
3. omgang - 14:13
4. omgang - 13:33

Det er godkendt.

Lone slog sin tidligere 10 km rekord med 3½ minut og jeg med 20 sekunder.

Da vi kom i mål var de ved at flytte hele arrangementet indenfor, med undtalelse af forplejningen. Det var dejligt at kunne stå i tørvejr i mens podie pladsen blev delt ud og lodtrækings vinederne blev fundet. Endnu engang fik vi ikke noget med hjem.

Ingen kommentarer: