søndag den 15. september 2013

Ny uge

Ny uge, nye mål.

Vores program for denne uge er selvfølgelig lige så presset som de sidste par uger, men det har været muligt at presse det ind imellem alle de andre aktiviteter vi har for.

Mandag er en slags hvile dag, dog skal jeg til Oldboys træning.

Tirsdag skal vi til Aftenløb i Mosen, som foregår i Utterslev mose. Det er arrangeret af Løbeklubben på Facebook, desværre er det første gang vi deltagere og det er sidste gang i denne omgang at det bliver løbet. En omgang af 3.1 km. Vores program siger 20 minutter så det passer nok meget godt.

Torsdag napper jeg en tempo tur, som lyder på 5 minutter, 2 minutter gang og 5 minutter tempo. Den tag Lone allerede om onsdagen da hun har ryg træning om torsdagen.

Fredag står den på endnu en Tempo tur, denne gang på hele 10 minutter og vi skal blive en hel del bedre til at holde tempoet nede, nogle gange føles det næste som en omgang interval træning.

Søndag napper vi en tur på hele 35 minutter, endelig lidt afstand.

Vi har talt meget om vores tempo ture, vi tror muligvis at vi løbe for hurtigt. Vi satser på at løbe cirka 5:30, men i dag var den første tur på 5:22, anden tur på 5.18 og den sidste 5.16. Hvad skal vores Interval ture så løbes i. Jeg har læst at tempo turerene skal foregå i cirka 30 sekunder hurtigere end de almindelige og interval cirka 30 sekunder hurtigere end tempo. Det vil betyde at tempo løbes i 5:45 og interval i 5:15, men det er ikke helt det tempo vi holder.

Nu må vi se hvad vi kan løbe intervaller i om 2 uger.

Ingen kommentarer: