søndag den 29. september 2013

Xtreme Mandehørm

Så er mit nummer kommet til Xtreme Mandehørm som jo foregår den 12. oktober. Jeg skal starte i start gruppe 4 som ikke er VIP gruppen. Det ville dog også være mærkeligt hvis vi skulle løbe i den gruppe da vi ikke har fået en regning for ekstra betalingen.


Kan i se hvor pænt og rent det er, det er det ikke om 2 uger.
 
Dagen i dag bød på en 8 kms tur i Dyrehaven. Grunden til dette var at Lone og jeg skulle ud på et begynder kursus i Kajak ved Charlottenlund. Det blev desværre aflyst på grund af alt for meget blæst.
 
Men så var tanken at vi tog en løbetur oppe i denne dejlige skov som de fleste kender som Dyrehaven. Vi delte skoven med en del familier, løber, MB kører og rådyr og andet vildt som stod alle mulige steder. De er ikke bange af sig, de stod for det meste og spiste eller også studerede de alle de mærkelige folk der kom forbi.
 

Vejret var pragtfuldt, en anelse køligt, men ikke så kold så man skulle løbe i sine lange løbe tights, men Lone havde lige glemt at hun havde vasket det meste, så det var ikke blevet hængt til tørrer.

Turen foregik i rimligt godt tempo og vi fik løbet turen i 49 min og 37 sekunder. Vi var begge enige om at vi havde haft mere at give af, men vi skulle ikke løbe længere og vi har tænkt os at følge programmet til punkt og brikke. Eller næsten da.....

Vores interval løb på tirsdag skulle være 1.5 km af 4 gange, men vi kan slet ikke forestille os at løbe så langt, så den første tur har vi tænkt os at skærer ned til 1 km gange 4.

Ingen kommentarer: